search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Ζωή: To “ναι” δεν σημαίνει “ναι” στην Ευρώπη, αλλά στο τελεσίγραφο της τρόικας

01.07.2015 20:10
Φωτοβολίδες κρότου - λάμψης από τη Ζωή - Media

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι το «ναι» στο δημοψήφισμα σημαίνει ανατροπή της κυβέρνησης έστειλε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική της δήλωση που μεταδόθηκε από το Κανάλι της Βουλής

 

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι το «ναι» στο δημοψήφισμα σημαίνει ανατροπή της κυβέρνησης έστειλε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική της δήλωση που μεταδόθηκε από το Κανάλι της Βουλής, κάνοντας λόγο για ακραίες και ωμές παρεμβάσεις στη διαδικασία του δημοψηφίσματος «από εκπροσώπους του χτες, από συνυπεύθυνους της καταστροφής, από εγχώριους και ξένους συνεταίρους που θέλουν να ακυρώσουν το δημοψήφισμα» και συμπλήρωσε λέγοντας πως «και αφού απέτυχαν έκαναν ό,τι μπορούν να θολώσουν το ερώτημα απευθύνοντας έναν ακόμα εκβιασμό. Ότι αν οι πολίτες πουν “όχι” θα πρέπει να φύγουμε από το ευρώ».  

«To “ναι” δεν σημαίνει “ναι” στην Ευρώπη, αλλά στο τελεσίγραφο της τρόικας» και σε αντίστιξη τόνισε ότι τo “όχι” σημαίνει “όχι” στα αντιευρωπαϊκά τελεσίγραφα και στην υποταγή», καλώντας τον λαό «να υπερασπιστεί τη μόνη κυβέρνηση και Βουλή που του επιστρέφει την εξουσία».  

Όπως υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το «Ναι» στο δημοψήφισμα σημαίνει «ναι στο τελεσίγραφο, στα μνημόνια, στην υποτέλεια, στην υποδούλωση, στην ανεργία, στη μείωση μισθών, συντάξεων, στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. Ναι στην υποβάθμιση της Ελλάδος». Ενώ το «Όχι» σημαίνει «όχι στις αντιδημοκρατικές πρακτικές, εκβιασμούς και τελεσίγραφα, τεχνητά αδιέξοδο, ασφυξία λαού, υποδούλωση κρατών-μελών από άλλα κράτη μέλη και στην υποταγή». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28