28/05/2020 05:39:29

Μητρόπουλος: Ο Τσίπρας πρέπει να παραμείνει και με επικράτηση του «ναι»

Μητρόπουλος: Ο Τσίπρας πρέπει να παραμείνει και με επικράτηση του «ναι» - Media

 

Ο πρωθυπουργός πρέπει να μείνει ακόμα και εάν ο λαός στο δημοψήφισμα ψηφίσει "ναι", είπε το πρωί στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος σημείωσε: «και ο ίδιος, αλλά και εμείς δεν θα τον αφήσουμε στη δυσκολότερη απόφαση του λαού...Διανοείστε στη δυσκολότερη απόφαση του λαού να λιποτακτήσει;».

«Αν ο λαός ψηφίσει "όχι" θα πάει να κάνει ένα νέο κύκλο διαπραγμάτευσης χωρίς το σκληρό πακέτο, αλλά και όταν ο λαός ψηφίσει "ναι" τότε ο Τσίπρας θα είναι πιο χρήσιμος για να προστατεύσει τον λαό του διότι, έντιμα πιστεύοντας στην Ευρώπη, θα έχει ψηφίσει υπέρ του σκληρού πακέτου» ανέφερε για να συμπληρώσει: «Πολύ περισσότερο πρέπει να μείνει για να γίνει ασπίδα στον λαό του να μην εφαρμόσει το σκληρό πακέτο».

Ο κ. Μητρόπουλος, παραδέχθηκε ότι η άποψή του για το δημοψήφισμα ήταν πως «όσο πλησιάζουμε προς την εκπνοή του προγράμματος καλό θα ήταν να αποφευχθεί. Βεβαίως τώρα, καλώς εγένετο». Υποστήριξε ότι «για να είναι ισχυρότερη η διαπραγματευτική βάση της κυβέρνησης, έπρεπε να είχε γίνει σε δυο κομβικά σημεία, είτε αμέσως μετά τη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, άλλως όταν ο κ. Γιουνκέρ ενεχείρησε το τελεσίγραφο της πενταμερούς του Βερολίνου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.