search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:10
MENU CLOSE

ΠΟΕΣΥ: Όχι στη μονοδιάστατη παρουσίαση των γεγονότων και τη διάχυση φοβικών συνδρόμων

02.07.2015 12:29
ΠΟΕΣΥ: Να μην «πληρώσουν» οι εργαζόμενοι τις κόντρες στο τηλεοπτικό τοπίο - Media

Ανακοίνωση για τη στάση των ΜΜΕ εξέδωσε η ΠΟΕΣΥ με την οποία καλεί τους δημοσιογράφους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσουν τη δεοντολογία.

 

Ανακοίνωση για τη στάση των ΜΜΕ εξέδωσε η ΠΟΕΣΥ με την οποία καλεί τους δημοσιογράφους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσουν τη δεοντολογία.

«Στην παρούσα κρίσιμη φάση που διέρχεται ο τόπος, καλείται ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας να αρθεί για μία ακόμη φορά στο ύψος των περιστάσεων, υπηρετώντας το δημόσιο αγαθό της Ενημέρωσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με πιστή τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ενόψει δε του δημοψηφίσματος της Κυριακής, καλούνται ο συνάδελφοι να προβάλουν ισότιμα όλες τις απόψεις, αποφεύγοντας τη μονοδιάστατη παρουσίαση των γεγονότων και τη διάχυση φοβικών συνδρόμων στο κοινωνικό σώμα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) υπερασπίζεται με κάθε μέσο την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Ενημέρωση προς όφελος όλης της κοινωνίας χωρίς φόβους, φοβίες και πάθη.

Η ΠΟΕΣΥ απευθύνει έκκληση προς όλους να σέβονται το δημοσιογράφο και το ρόλο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:10