search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:33
MENU CLOSE

Ραντεβού στην ιστορία με τρομοκρατημένους Έλληνες

03.07.2015 04:50
Βερολίνο: Διαδήλωση αντιεμβολιαστών, ακροδεξιών και συνωμοσιολόγων που αντιτίθενται στα μέτρα για τον περιορισμό της covid-19  - Media

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα έθνος από το να απαρτίζεται από ένα φοβισμένο λαό… Τότε η έννοια της δημοκρατίας χάνει το νόημα της και  βασιλεύει ο πανικός!!!

 

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα έθνος από το να απαρτίζεται από ένα φοβισμένο λαό… Τότε η έννοια της δημοκρατίας χάνει το νόημα της και  βασιλεύει ο πανικός!!!

Ο  λαός αναγκάζεται να ψηφίσει την Ένωση των Τραπεζών σε κρίση και όχι των λαών, ενώ  προδικάζει συναίνεση με τις εν κρυπτώ ειλημμένες αποφάσεις των ευρωκρατών.

Άλλωστε πώς να κάνουν αλλιώς οι χρεοκοπημένοι αφού ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Schaeuble, ο οποίος μας διαμηνύει  μάλιστα ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση Τσίπρα !!! Ο άνθρωπος θέλει την πλήρη υποταγή.

Σε πλήρη ταύτιση μαζί του  έρχεται και ο  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς  ο οποίος θέλει να αναλάβει  από Δευτέρα λέει  «κυβέρνηση τεχνοκρατών» στην Ελλάδα και να δοθεί τέλος στην «εποχή ΣΥΡΙΖΑ» σε περίπτωση νίκης του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Όχι ότι παρεμβαίνουν οι άνθρωποι… Απλά κάνουν μια αθώα προεκλογική εκστρατεία υπέρ του «ΝΑΙ»!

Αλλά και γιατί όχι αφού εμείς δίνουμε τα πάντα για το ευρώ… όλα για το ευρώ σε μια Ευρώπη μάλιστα  που αν όχι σήμερα, αλλά σε λίγους μήνες ίσως και να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, αφού η αναγέννηση, ο  Διαφωτισμός, η τέχνη, η επιστήμη, η φιλοσοφία μετακόμισε αλλού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:32