search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Που θα γίνουν και τι ώρα σήμερα το απόγευμα οι συγκεντρώσεις του ΝΑΙ και του ΟΧΙ

03.07.2015 11:30
Που θα γίνουν και τι ώρα σήμερα το απόγευμα οι συγκεντρώσεις του ΝΑΙ και του ΟΧΙ - Media

Σε 48 ώρες ανοίγουν οι κάλπες και για σήμερα είναι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα, υπέρ του ΝΑΙ και υπέρ του ΟΧΙ

Συγκέντρωση- συναυλία υπέρ ΟΧΙ

Η συγκέντρωση- συναυλία για το ΟΧΙ θα ξεκινήσει στις 19.30 στο Σύνταγμα. Ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει, στις 21:00.

Η συγκέντρωση – συναυλία έχει το σύνθημα «απαντάμε στο σκηνικό φόβου που θέλουν να επιβάλουν, με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας».

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Ηρώ, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαϊδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Θάνος Μικρούτσικος, Χαϊνηδες, Ραλία Χρηστίδου.

Την εκδήλωση ανοίγει ο Γιώργος Κιμούλης και παρουσιάζει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η συγκέντρωση του ΝΑΙ

Κάποιες εκατοντάδες μέτρα πιο δίπλα, στο Καλλιμάρμαρο, και την ίδια ώρα στις 19.30 δηλαδή, οι υποστηρικτές του ΝΑΙ, έχουν προγραμματίσει τη δική τους συγκέντρωση.

Το κεντρικό σύνθημα είναι «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ», ενώ οι υπεύθυνοι της συγκέντρωσης (κίνημα πολιτών) τονίζουν: «Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα»

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40