search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:48
MENU CLOSE

BBC: Αν θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, ελάτε στο Φαληράκι (Video)

04.07.2015 12:52
BBC: Αν θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, ελάτε στο Φαληράκι (Video) - Media

Λόγω του δημοψηφίσματος και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, η χώρα μας έχει βρεθεί στο επίκεντρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

 

Λόγω του δημοψηφίσματος και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, η χώρα μας έχει βρεθεί στο επίκεντρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Πολλά νησιά της Ελλάδας είναι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί και ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων βασίζεται στη βιομηχανία του τουρισμού, όπως αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ το BBC.

Από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, οι εργαζόμενοι στον κλάδο ανησυχούν ότι η πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα της Ελλάδας θα μπορούσε να απομακρύνει τους ξένους τουρίστες από τα νησιά της χώρας.

Η δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου, Αννα Χόλιγκαν, βρέθηκε στο Φαληράκι της Ρόδου, από όπου έστειλε το μήνυμα «Αν θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, ελάτε εδώ».

Η Χόλιγκαν ξεκινά το ρεπορτάζ της πάνω σε ένα σκάφος, ενώ στη συνέχεια συνομιλεί με τουρίστες, οι οποίοι δηλώνουν πως παρά την ανησυχία, όλοι στη Ρόδο τους καθησυχάζουν και είναι χαμογελαστοί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:47