search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Παπακωνσταντίνου: «Η Ελλάδα χρειάζεται ευρωπαϊκή υποστήριξη»

01.02.2011 13:39
Παπακωνσταντίνου: «Η Ελλάδα χρειάζεται ευρωπαϊκή υποστήριξη» - Media

«Η Ελλάδα χρειάζεται ευρωπαϊκή υποστήριξη» δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε εκδήλωση του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ευρωπαϊκή υποστήριξη» δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε εκδήλωση του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται ευρωπαϊκή υποστήριξη, καθώς μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει αλλά αυτό δεν είναι αρκετό» και πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί και την υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον υπουργό η Ελλάδα πριν την ανάκαμψη θα περάσει μία δύσκολη περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη μέρα.«Πρόκειται για μία ύφεση η οποία θα σημάνει και απώλεια θέσεων εργασίας, και πολλές δυσκολίες και κλείσιμο επιχειρήσεων. Και αυτό σημαίνει και μία ευθύνη των επιχειρήσεων για να χρησιμοποιήσουν και το νέο νομοθετικό πλαίσιο έτσι ώστε να έχουμε λιγότερες απώλειες θέσεων εργασία και αν χρειαστεί να υπάρχει απώλεια εισοδήματος να είναι η μικρότερη δυνατή και ταυτόχρονα μία μεγάλη ευθύνη όσων δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό να βρίσκουν από εκεί αυτό που χάνουμε μέσα από τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για μεγάλη ωριμότητα από την πλευρά της κοινωνίας και τόνισε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του λαού, παρά «τις όποιες επιμέρους διαφωνίες και την όποια κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:57