search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Πληροφορίες και για παραίτηση Χουλιαράκη – Προς ανανέωση της διαπραγματευτικής ομάδας

06.07.2015 07:11
EWG: Δεν πάει Βρυξέλλες ο Χουλιαράκης - Media

Την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες και ο επικεφαλής του ΣΟΕ και της διαπραγματευτικής ομάδας Γιώργος Χουλιαράκης.

 

Την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες και ο επικεφαλής του ΣΟΕ και της διαπραγματευτικής ομάδας Γιώργος Χουλιαράκης.

Εδώ και ημέρες κυκλοφορούν φήμες για επικείμενη παραίτηση του Γ. Χουλιαράκη, καθώς ο ίδιος φέρεται πολύ ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν είχε ενημερωθεί για την πρόθεση διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στις Βρυξέλλες και συνέχιζε τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται «ανανέωση» στην διαπραγματευτική ομάδα- εκ των πραγμάτων λόγω και της παραίτησης του Γ. Βαρουφάκη-  ώστε να γίνει επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, σε άλλο κλίμα και να επιτευχθεί συμφωνία το ταχύτερο δυνατό.

Λίγο νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας εξέφρασε την άποψη ότι χρειάζεται μια διαπραγματευτική ομάδα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό που θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για να κλείσει η ιστορία το συντομότερο δυνατό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:58