search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Αποκεφαλισμός Βαρουφάκη για την συμφωνία…

06.07.2015 10:27
Αποκεφαλισμός Βαρουφάκη για την συμφωνία… - Media

Σε πλήρη ανασχηματισμό φαίνεται σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες ότι αναμένεται να προχωρήσει έως και το βράδυ μετά και  την πρώτη αλλαγή που έκανε σήμερα το πρωί ο Τσίπρας βγάζοντας από το υπουργείο Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη- στην θέση του οποίου αναμένεται σύμφωνα με εγκυρες πηγές να τοποθετηθεί ο Τσακαλώτος.

 

Σε πλήρη ανασχηματισμό φαίνεται σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες ότι αναμένεται να προχωρήσει έως και το βράδυ μετά και  την πρώτη αλλαγή που έκανε σήμερα το πρωί ο Τσίπρας βγάζοντας από το υπουργείο Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη- στην θέση του οποίου αναμένεται σύμφωνα με εγκυρες πηγές να τοποθετηθεί ο Τσακαλώτος.

Ο Σόιμπλε είχε φαγωθεί από καιρό για τον αποκεφαλισμό του έλληνα υπουργό Οικονομικών  όταν ο δεύτερος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την μονοκρατορία του Γερμανού Οικονομικών στο Eurogroup… Είχε πει μάλιστα ξεκάθαρα ότι στην καρδιά της Ευρωζώνης αυτή η διαδικασία είναι αυτοκρατορικό όργανο, αφού ούτε πρακτικά κρατούνται ούτε πραγματοποιούνται ψηφοφορίες.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τον Βαρουφάκη να σκύψει το κεφάλι, ενώ τον θεωρούσε απρόβλεπτο και επικίνδυνο για τα σχέδια του, γι’ αυτό και έστειλε τελεσίγραφο στον Τσίπρα ότι είναι του είναι ανεπιθύμητος.

Δυστυχώς προς την κατεύθυνση της πολυπόθητης συμφωνίας ο Τσίπρας αναγκάστηκε να αποχωριστεί μια τέτοια βεληνεκούς προσωπικότητα  από την ηγεσία. Ας όμως ελπίσουμε ότι δεν θα τον αποχωριστεί και από την Κυβέρνηση!!!

Και σαν να μην φθάνει αυτό ακούγεται ότι  οι Ευρωπαίοι ζητούν ακόμη για να προχωρήσουν λέει σε κάποια συμφωνία τα κεφάλια επί πίνακι των Σκουρλέτη, Λαφαζάνη και Καμένου αφού τους θεωρούν και αυτούς ενοχλητικούς στην όλη υπόθεση!!!

 Ο Πρωθυπουργός πάντως προς την κατεύθυνση της συμφωνίας μετά την θετική ψήφο του Ελληνικού λαού ζήτησε και την ψήφο των αρχηγών των κομμάτων του Κοινοβουλίου ώστε να προχωρήσουν σε ένα κοινό σχέδιο διαχείρισης ευρωπαϊκών αντιδράσεων και να αναγκαστούν οι εταίροι να μιλήσουν για μια πραγματική συμφωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:26