search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:05
MENU CLOSE

Ντομπρόβσκις: Το «όχι» βαθαίνει το χάσμα (Video)

06.07.2015 10:40
Ντομπρόβσκις: Υπάρχει ξεκάθαρη πρόοδος - Media

Το «όχι» των Ελλήνων στο χθεσινό δημοψήφισμα βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα σε Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρώπης είπε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβκσις.

Το «όχι» των Ελλήνων στο χθεσινό δημοψήφισμα βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα σε Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρώπης είπε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβκσις.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπερασπίστηκε το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα καθώς υποστήριξε ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα καθυστέρησαν ή εφαρμόστηκαν μερικώς με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η ελληνική οικονομία σε ύφεση.

Ο Ντομπρόβσκις είπε ότι δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της ευρωζώνης και πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διαχειριστεί την κατάσταση στην ΕΕ.

Ο Ντομπρόβσκις υποστήριξε ότι η Κομισιόν είναι έτοιμη να συνεχίσει να διαπραγματεύεται με την Ελλάδα για ένα νέο πρόγραμμα, αλλά για αυτό απαιτείται εντολή από το Eurogroup.  Μπορεί να βρεθεί λύση για την Ελλάδα εάν όλες οι πλευρές εργαστούν με σοβαρότητα, πρόσθεσε και τόνισε ότι η θέση της Ελλάδας είναι και παραμένει στην Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15