search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49
MENU CLOSE

Στηρίζει τους Έλληνες και το ΟΧΙ, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, στις ΗΠΑ

06.07.2015 11:16
Στηρίζει τους Έλληνες και το ΟΧΙ, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, στις ΗΠΑ - Media

Ο Γερουσιαστής Σάντερς ο οποίος είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στηρίζει το ΟΧΙ των Ελλήνων

 

 

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος είναι υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών του 2016, εξέφρασε την στήριξή του προς τους Έλληνες που καταψήφισαν στο δημοψήφισμα της Κυριακής τις απαιτήσεις των πιστωτών για μέτρα λιτότητας με αντάλλαγμα νέα δάνεια, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Politico.

«Επικροτώ τον λαό της Ελλάδας που είπε ΄όχι’ σε περισσότερη λιτότητα για τους φτωχούς, τα παιδιά, τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους», ανέφερε ο Σάντερς, γερουσιαστής του Βερμόντ, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του.

«Σε ένα κόσμο μαζικού πλούτου και εισοδηματικής ανισότητας, η Ευρώπη πρέπει να στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας να οικοδομήσει μια οικονομία που δημιουργεί περισσότερες θέσεις εργασίας και εισόδημα, όχι περισσότερη ανεργία και βάσανα» προσθέτει στη δήλωσή του ο Σάντερς, ο οποίος δηλώνει δημοκρατικός σοσιαλιστής και εκλέγεται ως ανεξάρτητος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49