search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:45
MENU CLOSE

Ντάισελμπλουμ: Θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, αλλά θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις της

06.07.2015 21:49
Με απίστευτη γκάφα αποχώρησε ο Ντάισελμπλουμ από το Eurogroup (Video) - Media

«Η ολλανδική κυβέρνηση θέλει η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις ελληνικές προτάσεις», είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στη Βουλή

 

Μιλώντας στο κοινοβούλιο της Ολλανδίας ο υπουργός Οικονομικών της χώρας και πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ τόνισε ότι η ολλανδική κυβέρνηση θέλει, εάν είναι εφικτό, η Ελλάδα να μείνει στην ευρωζώνη.

«Το εάν αυτό είναι εφικτό ή όχι θα εξαρτηθεί πράγματι από αυτά που θα ακούσουμε αύριο (…). Αύριο θα εξετάσουμε εάν είναι εφικτό, στη βάση αυτών που θα μας πουν οι Έλληνες», είπε ο Ντάισελμπλουμ στο κοινοβούλιο.

Νωρίτερα ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει σε επιστολή του προς τη Βουλή της χώρας του ότι το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδα θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από “αυστηρούς όρους” και τη λήψη “δύσκολων μέτρων” που όπως επανέλαβε είναι απαραίτητα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41