search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Η σύσκεψη αρχηγών γελοιοποίησε την μαύρη προπαγάνδα…

07.07.2015 08:20
Η σύσκεψη αρχηγών γελοιοποίησε την μαύρη προπαγάνδα… - Media

Τελικά έχει αρετή και τόλμη η κοινωνία και στις κρίσιμες στιγμές πάντα γράφει την δική της ιστορία!!!  Δε παύει να αγωνίζεται για μια δημοκρατική και πλουραλιστική, πολιτική κοινότητα της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού!

 

Τελικά έχει αρετή και τόλμη η κοινωνία και στις κρίσιμες στιγμές πάντα γράφει την δική της ιστορία!!!  Δε παύει να αγωνίζεται για μια δημοκρατική και πλουραλιστική, πολιτική κοινότητα της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού!

Δεν πτοείται από τους εκβιαστές και τους τρομοκράτες, αφού είναι ένας έντιμος και υπεύθυνος λαός  που κυλά στο αίμα η  ελευθερία του πνεύματος και των ιδεών…

Ακόμη και η εκστρατεία εκφοβισμού της – με την προσπάθεια τρομοκράτησής τους κόβοντας την τραπεζική χρηματοδότηση και απειλώντας να προκληθεί γενικό χάος δεν πιάνει!!!

Όσο για το επιχείρημα ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα σήμαινε «την έξοδο της χώρας από το Ευρώ», όπως θα ήθελαν κάποιοι Σόιμπλε, κατέρρευσε με τον πιο επίσημο τρόπο.

Μάλιστα χρειάστηκε να γίνει απόλυτα σαφές αυτό και με τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αρκετούς από τους συμμετέχοντες που εκβίαζαν όλο το προηγούμενο διάστημα, να κάνουν επιτέλους την καθιερωμένη τους κωλοτούμπα και να πουν λίγο πολύ ότι όσα έλεγαν μέχρι χθες ήταν παραμύθια της Χαλιμάς περί εξόδου από το Ευρώ ήταν απλά μία άθλια προπαγάνδα για να τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί και πάλι τους Έλληνες.

Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στον Τσίπρα και καταργεί σενάρια του τύπου ότι «δεν εκφράζει τον λαό και απομονώνει την χώρα» ή ότι «πρέπει να παραιτηθεί και να γίνει μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτήριας»!!!

Μάλιστα η χθεσινή σύσκεψη έστειλε ηχηρό μήνυμα σε εξωτερικό και εσωτερικό, αποδομώντας την μαύρη προπαγάνδα… 

Με τον πιο επίσημο τρόπο, οι υπογραφές Μεϊμαράκη, Θεοδωράκη και Γεννηματά, ενίσχυσαν χωρίς να το θέλουν τον Τσίπρα… Σύρθηκαν δηλαδή στην στήριξη αυτού που εξύβριζαν χυδαιότατα. Γελοιοποιώντας  όλα τους τα επιχειρήματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:32