search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Ο Πίτερ Ο Τουλ είχε 1033 ερωμένες! (Photos)

07.07.2015 10:39
Ο Πίτερ Ο Τουλ είχε 1033 ερωμένες! (Photos) - Media

Ο «Λόρενς της Αραβίας» είχε πολλά πάθη: το ποτό και τις γυναίκες. Είχε μάλιστα, σαγηνεύσει 1033 γυναίκες-ίδιο νούμερο με αυτό του Δον Ζουάν. 

 

Ο «Λόρενς της Αραβίας» είχε πολλά πάθη: το ποτό και τις γυναίκες. Είχε μάλιστα, σαγηνεύσει 1033 γυναίκες-ίδιο νούμερο με αυτό του Δον Ζουάν. Αρχές του 1960 ένας φίλος του έβαλε στοίχημα 150 δολάρια ότι ο Πίτερ Ο Τουλ δεν μπορούσε να κοιμηθεί με τρεις σεξοβόμβες της αποχής: Νταϊάν Ντορς, Τζέιν Μάνσφιλντ και Ανίτα Έκμπεργκ. Φυσικά το έχασε. Κάποτε τον ρώτησαν ποια γυναίκα δεν είχε αποπλανήσει. Κι αυτός απάντησε: «Η Κάθριν Χέπμπορν με αποκάλεσε γουρούνι και μέθυσο, αλλά δεν θυμάμαι να «έχασα» άλλη γυναίκα».

Πολλές αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του ηθοποιού που πέθανε το 2013 σε ηλικία 81 ετών, βγαίνουν στη νέα βιογραφία «Peter O Toole: Hellraiser, Sexual Outlaw, Irish Rebel» των Darwin Porter και Danforth Prince. Αναφέρεται μάλιστα, ότι «συμμετείχε σε όργια βιβλικών διαστάσεων».

Έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 13 ετών από μία ξανθιά πενηντάρα, επαγγελματία του στριπτίζ. Την επισκεπτόταν κάθε μέρα μετά το σχολείο. Το ειδύλλιο τους όμως, τελείωσε όταν αυτή του ζήτησε να συμμετέχει και ένας ακόμα άντρας, ένας πληρωμένος πελάτης.

Επίσης, είχε οκτώ χρόνια σχέση-με διαλείμματα-με την Πριγκίπισσα Μάργκαρετ, αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ακόμα κοιμήθηκε με μία τρανσέξουαλ, είχε πιθανότατα αφήσει έγκυο την Όντρεϊ Χέπμπορν-την οποία είχε ερωτευτεί πολύ-η Ελίζαμπεθ Τέιλορ τον είχε καψουρευτεί ενώ αυτός έκανε παρέα με τον Μπάρτον. Δεν γλίτωσε από την Άβα Γκάρντνερ, η οποία είχε πολλές σχέσεις με άντρες.  Ο Ο Τουλ μάλιστα είχε δηλώσει: «Η Άβα μου είπε ότι είμαι δέκα φορές καλύτερος εραστής από τον Κλαρκ Γκέιμπλ αλλά όχι τόσο καλός όσο ο Ρόμπερτ Μίτσαμ». Είχε επίσης, ομολογήσει ότι ένα βράδυ την μοιράστηκε με τον Μπάρτον.

Ο κατάλογος με τις ερωμένες του δεν έχει τέλος. Παρηγόρησε την Βίβιαν Λι όταν αυτή χώρισε από τον Λόρενς Ολίβιε και είχε σχέση με την Μπάρμπαρα Στιλ, και πολλές ακόμα.

Με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Με την Όντρεϊ Χέπμπορν

Τζέιν Μάνσφιλντ

Άβα Γκάρντνερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33