search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:04
MENU CLOSE

”Αγωνία και λαχτάρα” για τον Τόλη

02.02.2011 11:05

Σε τριετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος, από το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για χρέη  5,5 εκατ. ευρώ.

 

Σε τριετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος, από το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για χρέη  5,5 εκατ. ευρώ. Το δικαστήριο έδωσε δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με 5 ευρώ ημερησίως.

Ο Τ. Βοσκόπουλος, δεν παρέστη στη δίκη. Ο συνήγορος του, Β. Δημακόπουλος,  ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει αίτηση υπαγωγής σε ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, που θα του έδινε το δικαίωμα έκπτωσης 100% επί των προσαυξήσεων. Εντούτοις, το αίτημά του τραγουδιστή δεν έγινε δεκτό.

Ο συνήγορος του Τ. Βοσκόπουλου προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφο με προσφυγή του Βοσκόπουλου κατά της αρνητικής απάντησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Παράλληλα, υποστήριξε ότι όλοι οι λογαριασμοί του τραγουδιστή είναι μηδενικοί και ότι όλες τις αμοιβές του για την περίοδο 1993-97, που κατηγορείται, τις εισέπραττε η πρώην σύζυγός του, κ. Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία και υπέβαλε τις φορολογικές δηλώσεις.

Στον αντίποδα, η υπάλληλος της αρμόδιας ΔΟΥ κατέθεσε στο δικαστήριο, ότι ο κ. Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλλει μέχρι στιγμής καθόλου χρήματα για την οφειλή του και επισήμανε ότι δεν υπήχθη στη ρύθμιση, καθώς έχει στην κατοχή του ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660.000 ευρώ.

Ο λογιστής του τραγουδιστή κατέθεσε στο δικαστήριο ότι τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του ο Τ. Βοσκόπουλος είναι δεσμευμένα και ότι ο πελάτης του δεν μπορούσε να υπαχθεί στη ρύθμιση, καθώς οι υπέρογκες προσαυξήσεις θα καθιστούσαν εξαιρετικά υψηλή τη μηνιαία δόση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:04