search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:45
MENU CLOSE

19 Σεπτεμβρίου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για νέο μουσείο Δήλου

08.07.2015 09:05
19 Σεπτεμβρίου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για νέο μουσείο Δήλου  - Media

Στις 19 Σεπτεμβρίου μεταφέρεται η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Ιουλίου, συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, η οποία θα δώσει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανέγερση νέου αρχαιολογικού Μουσείου στη Δήλο, μεταφέρεται στις 19 Σεπτεμβρίου.

Το νέο αρχαιολογικό μουσείο στη Δήλο «θα χτίσουν» με τις φωνές τους, Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Στη σκηνή θα ανέβουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Αλεξάνδρα Γκράβας, Ελ Q, Λουθ Καζάλ (Luz Casal), Μαρκ Λαβουάν (Marc Lavoine), Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Μιχαήλ – Αλέξανδρος Ιακώβου, Πάνος Μουζουράκης, Νάνα Μούσχουρη, Μαρία Νατσιονάλε (Maria Nazionale), Γιώργος Νταλάρας, Λαμπέρ Ουιλσόν (Lambert Wilson), Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Παπίου, Γιώργος Περρής, Νίκος Πορτοκάλογλου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Χαρούλης και Γιώργος Χωραφάς.

Την συναυλία θα ανοίξει η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη, με σολίστ τους Δημήτρη Πλατανιά και Τσέλια Κοστέα.
 
Παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς θα είναι o Νίκος Αλιάγας και o Στεφάν Μπερν. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τη μουσική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Την συναυλία διοργανώνει το  International Foundation for Greece (IFG), με ιδρύτρια και Πρόεδρο την  Ασπασία Λεβέντη. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Δήλου, τη μελέτη και υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει το IFG.
 
Τιμές εισιτηρίων: 10€, 15€, 25€ και 40€.
Άνεργοι, Φοιτητικό, Παιδικό (κάτω των 12): 8€.
Πώληση εισιτηρίων: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) Τηλ: 210 3608366 & 210 3626540

Οnline αγορές: http://www.tickethouse.gr & http://www.ticketpro.gr
και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα από την Τρίτη 16 Ιουνίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:45