search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:25
MENU CLOSE

Ασκήσεις διάσωσης με υποψία έντασης

18.11.2009 05:30
Ασκήσεις διάσωσης με υποψία έντασης - Media

Δυο ασκήσεις έρευνας-διάσωσης στο Αιγαίο,απειλούν την ηρεμία του. Αύριο μεταξύ Χίου-Σάμου,οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις,παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Γιάννη Γιάγκου θα πραγματοποιήσουν την άσκηση ΙΩΝΑΣ 09. Την ίδια ώρα νότια της Ρόδου οι Τούρκοι παρέα με τους Αιγύπτιους θα εκτελούν τη τελική φάση της άσκησης “Θάλασσα Φιλίας 09”. Που είναι το πρόβλημα θα πείτε;

Δυο ασκήσεις έρευνας-διάσωσης στο Αιγαίο,απειλούν την ηρεμία του. Αύριο μεταξύ Χίου-Σάμου,οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις,παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Γιάννη Γιάγκου θα πραγματοποιήσουν την άσκηση ΙΩΝΑΣ 09. Την ίδια ώρα νότια της Ρόδου οι Τούρκοι παρέα με τους Αιγύπτιους θα εκτελούν τη τελική φάση της άσκησης “Θάλασσα Φιλίας 09”. Που είναι το πρόβλημα θα πείτε; Οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει περιοχές τις οποίες η ελληνική ΥΠΑ δεν έχει εγκρίνει,αλλά η Άγκυρα αρνείται τη δικαιοδοσία της στη συγκεκριμένη περιοχή. Αν λοιπόν όπως είναι λογικό η ελληνική ΠΑ αναχαιτίσει ελικόπτερα και αεροσκάφη που θα πετάξουν στις “προβληματικές” περιοχές ,δεν αποκλείεται να έχουμε έστω λίγη …δόση έντασης είτε νότια της Ρόδου,είτε στη περιοχή μεταξύ Χίου-Σάμου που θα ασκούνται οι δικοί μας. Όλα αυτά σε ασκήσεις που το σενάριο τους υποτίθεται έχει να κάνει με τη σωτηρία ανθρώπινων ζωών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:24