search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Γιατί ο Τζόκοβιτς ούρλιαξε άγρια στο κορίτσι με τις πετσέτες, και εκείνο έφυγε κλαίγοντας; (Video & Photos)

08.07.2015 09:47
Γιατί ο Τζόκοβιτς ούρλιαξε άγρια στο κορίτσι με τις πετσέτες, και εκείνο έφυγε κλαίγοντας; (Video & Photos) - Media

Ο Νο 1 τενίστας στον κόσμο, έχασε την ψυχραιμία του και ούρλιαξε στο κορίτσι που του έδινε πετσέτα για να σκουπιστεί. 

 

Όποιος έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο τουρνουά τένις θα ξέρει ότι έξω από τις γραμμές υπάρχουν έφηβοι και έφηβες που η δουλειά τους είναι ή να δίνουν τα μπαλάκια στους παίκτες, ή να τους δίνουν πετσέτες για να σκουπίζονται.

Ο αγώνας του Τζόκοβιτς με τον Κέβιν Άντερσον, πήγαινε πόντο πόντο. Όλα έδειχνα ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η ένταση χτυπούσε κόκκινο. Κάποια στιγμή ο Σέρβος πρωταθλητής ζήτησε μια πετσέτα για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.

Έστρεψε το βλέμμα του σε μια έφηβη στην άκρη του γηπέδου. Η κοπέλα είτε τα έχασε, είτε καθυστέρησε για δευτερόλεπτα να σηκωθεί και να τρέξει να του πάει την πετσέτα. Ο Σέρβος τενίστας τότε άρχισε να ουρλιάζει προς την έφηβη.

Εκείνη του έδωσε την πετσέτα, ο Τζόκοβιτς σκουπίστηκε και επιδεικτικά την πέταξε κάτω. Η κοπελίτσα έσκυψε, τη μάζεψε και αποχώρησε από το γήπεδο για τη θέση της, με τα μάτια κατακόκκινα από το κλάμα. Ένα γήπεδο είχε καταπιεί την ανάσα του. Δεν μιλούσε κανείς…

Η κοπέλα πήγε στη θέση της, πήρε ένα μπουκάλι νερό και άρχισε να πίνει. Τα μάτια της όμως είχαν γίνει ένα ποτάμι από δάκρια. Μετά το τέλος του αγώνα, τον οποίο κέρδισε ο Τζόκοβιτς τελικά, και αφού είχε ηρεμήσει, ζήτησε μέσω twitter, συγνώμη από την έφηβη κοπέλα: «Ζητάω συγνώμη από το κορίτσι, εάν έκανα κάτι λάθος»

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03