search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Διαβάστε γιατί η κόρη του Μπόνο είναι … «Μοντέρνος Κύκνος» (Photos)

08.07.2015 10:30
Διαβάστε γιατί η κόρη του Μπόνο είναι ... «Μοντέρνος Κύκνος» (Photos) - Media

Και μόνο το όνομα του μπαμπά της φτάνει «κανονικά» για να κάνει καριέρα η 24χρονη Ιβ Χιούσον. 

 

Και μόνο το όνομα του μπαμπά της φτάνει «κανονικά» για να κάνει καριέρα η 24χρονη Ιβ Χιούσον. Η νεαρή ηθοποιός, ωστόσο, δηλώνει ότι δε θέλει να γίνει ένα ακόμα «διάσημο παιδί… κλισέ».

Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Town & Country», συγκεκριμένα για το τεύχος Αυγούστου, και μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις ως παιδί ενός σταρ. «Θυμάμαι υπήρχε παντού μουσική, ενώ συγγραφείς μπαινοέβγαιναν στο σπίτι. Εγώ χόρευα συνεχώς μπροστά στην τηλεόραση και εκνεύριζα τους πάντες», είπε στη συνέντευξη.

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στους «Μοντέρνους κύκνους» (Modern Swans), έναν όρο που γεννήθηκε από την πένα του Τρούμαν Καπότε για να περιγράψει  τις γυναίκες της υψηλής κοινωνίας.

Η σύγχρονη έννοια, ωστόσο, αναφέρεται στις γυναίκες που είναι «έξυπνες, μορφωμένες, ταξιδεμένες, σικ, γνώστριες τεχνολογίας, έχουν αυτοπεποίθηση».

Η κόρη του Frontman των U2, η Ιβ Χιούσον είναι στην λίστα. Συμπεριλαμβάνονται ακόμα η μικρότερη κόρη της Μέριλ Στριπ, Λουίζα Γκάμερ, μοντέλο στο επάγγελμα, η επίσης μοντέλο, κόρη του παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς,Κένια Κίνσκι Τζόουνς και η μικρή αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι Μος.

Ιβ Χιούσον, ετών 24

Η Κέιτ Μος και η αδερφή της, Λότι

Η Μέριλ Στριπ και η κόρη της, Λουίζα Γκάμερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15