search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:02
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Πράξη προδοσίας το να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Video)

08.07.2015 14:22
Θεοδωράκης: Πράξη προδοσίας το να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Video) - Media

«Το Ποτάμι προσπαθεί για την εθνική συνεννόηση» και τόνισε ότι «για τους Έλληνες το να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πράξη προδοσίας» δήλωσε ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ολοκλήρωσης της συνεδρίασης της ΚΟ του Ποταμιού.

 

«Αυτή τη στιγμή δίνουμε τη μάχη των μαχών για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη, για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Νομίζω ότι προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία και στην κυβερνητική παράταξη αλλά και στη χώρα, αυτοί οι άφρονες που καλλιεργούν σενάρια ρήξης και επιστροφής στη δραχμή» δήλωσε ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από τη Βουλή, μετά από την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Συντονιστικής Επιτροπής και της Συντονιστικής Ομάδας της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού.

Παράλληλα ανέφερε ότι «Το Ποτάμι προσπαθεί για την εθνική συνεννόηση» και τόνισε ότι «για τους Έλληνες το να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πράξη προδοσίας».

«Οι Ελληνες θέλουν λύση, θέλουν ευρώ, θέλουν Ευρώπή και το Ποτάμι προσπαθεί για την εθνική συννενόηση. Ελπίζουμε ότι ο πρω θυπουργός θα επιμένει στην γραμμή που είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα ότι οι προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση στους εταίρους θα το κάνουν πράξη και δεν θα δώσουν το δικαίωμα στους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης να οδηγηθεί η χώρα εκτός Ευρωζώνης.

Ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαίωσε ότι ενημερώθηκε τα ξημερώματα από τον κ.Τσίπρα για τα όσα διαμείφθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής ενω επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. « Σημασία έχει ο κ. Τσίπρας να αποδείξει ότι ψυχή τε και σώματι είναι δοσμένος σε αυτή την εθνική υπόθεση» ειπε.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι δεν συμφωνεί με ορισμένες απόψεις που ακούστηκαν σήμερα, να γίνει νέο δημοψήφισμα, εκλογές, συνεδρίαση στη Βουλή ή πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Σημασία έχει ότι πρέπει η Ελληνική πλευρά να ετοιμαστεί για να δώσει αύριο την πρόταση της στους Θεσμούς. Δεν μας ενδιαφέρει η κωλυσιεργία. Το Ποτάμι αναλαμβάνει τις ευθύνες του, είναι εδώ για να μοιραστεί το κόστος αλλά και τις ευθύνες μιας τέτοια συμφωνίας, αρκεί ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να κάνει τη μεγάλη κίνηση και να πει «ναι» στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή ζώνη, στην παραμονή της χώρας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια», υπογράμμισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00