search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Χαμένοι στις …αναπάντητες Τσίπρας και Μειμαράκης

08.07.2015 16:05
Χαμένοι στις ...αναπάντητες Τσίπρας και Μειμαράκης - Media

Θυμηδία προκαλούν οι διαρροές Μεγάρου Μαξίμου και Συγγρού, σχετικά με την προσπάθεια επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ.

 

Θυμηδία προκαλούν οι διαρροές Μεγάρου Μαξίμου και Συγγρού, σχετικά με την προσπάθεια επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ.

Μετά την γνωστοποίηση του αιτήματος της ΝΔ για συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση, το Μέγαρο Μάξιμου διέρρευσε επί της ουσίας ότι Αλέξης Τσίπρας προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Βαγγέλη Μείμαράκη αλλά εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο του, καλώντας τον μάλιστα να μην παίρνει τέτοιες επικοινωνιακές πρωτοβουλίες αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Απαντώντας η Συγγρού διέρρευσε ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης πήρε αργότερα τον πρωθυπουργό τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε εκείνος…

«Η ΝΔ δεν κάνει τακτικισμούς και επικοινωνιακές κινήσεις», καταλήγει η διαρροή της Συγγρού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10