search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά και την έβαλε να κυκλοφορεί στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα

09.07.2015 08:39
Έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά και την έβαλε να κυκλοφορεί στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα   - Media

Η γυναίκα φορούσε μόνο τα εσώρουχα της και την είχε αναγκάσει να κρατάει και μια ταμπέλα που έγραφε: «πουλάω το κορμί μου»

 

Η 33χρονη Wang Ni από την πόλη Yushan της επαρχίας Jiangxi στην Κίνα, γνώρισε τον απόλυτο εξευτελισμό. Την έπιασε στα πράσα ο σύζυγος της να τον απατά και την εξανάγκασε να κυκλοφορήσει μόνο με τα εσώρουχα στους δρόμους της πόλης. Κρατούσε μια ταμπέλα που πάνω ο σύζυγος, είχε γράψει: «Πουλάω το κορμί μου.»

Οι περαστικοί και οι οδηγοί που έβλεπαν την κλαμένη γυναίκα να κυκλοφορεί έτσι, στην αρχή γελούσαν. Όμως όταν συνειδητοποιούσαν ότι την ακολουθούσε ο άνδρας της μέσα στο αυτοκίνητο του και την έβριζε δυνατά, τότε το χαμόγελο πάγωνε στα χείλη τους.

Το κεφάλι της ήταν συνεχώς σκυμμένο, τα δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της, είχε σημάδια κακοποίησης στο κορμί της και από πίσω, έναν σύζυγο να φωνάζει και να την εξευτελίζει περισσότερο.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει 2 κόρες, είναι παντρεμένο 10 χρόνια και τα σύννεφα στη σχέση τους παρουσιάστηκαν όταν ο επιχειρηματίας σύζυγος αναγκάστηκε να μετακομίσει σε διπλανή πόλη, λόγω εργασίας. Δεν πρόφταινε να επισκέπτεται το σπίτι του συχνά.

Τελικά όμως φαίνεται ότι το μετάνιωσε και έστειλε γράμμα σε τοπική εφημερίδα. Στο γράμμα του ζητάει συγνώμη από τη γυναίκα του για τον εξευτελισμό στον οποίο την υπέβαλλε και προσδοκά μια νέα αρχή και για τους δυο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29