search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:51
MENU CLOSE

Της Κερατέας η μάχη συνεχίζεται

04.02.2011 03:06
Της Κερατέας η μάχη συνεχίζεται - Media

Όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο του «Π», η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας και ιδιαίτερα στην περιοχή του Οβριοκάστρου που επιχειρείται να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ «μυρίζει μπαρούτι»…

Όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο του «Π», η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας και ιδιαίτερα στην περιοχή του Οβριοκάστρου που επιχειρείται να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ «μυρίζει μπαρούτι»… Τελικά δικαιωθήκαμε με τον πιο τραγικό τρόπο αφού τα επεισόδια που έλαβαν χώρα αυτή την εβδομάδα είχαν ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή δύο νεαρών καθώς δέχτηκαν στο πρόσωπο βομβίδες δακρυγόνου από εκτοξευτήρα των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι εδώ και καιρό πίστευαν ότι άμεσα θα θρηνούσαμε θύματα λόγω των συνεχών επιθέσεων από τις δυνάμεις καταστολής. Ευτυχώς όμως και οι δύο τραυματισμοί που έγιναν αυτή την εβδομάδα για λίγα εκατοστά δεν εξελίχθηκαν σε κάτι πιο σοβαρό και η κατάσταση της υγείας των δύο νεαρών δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ο πρώτος τη σκαπούλαρε με εννιά ράμματα στο κεφάλι, ο δεύτερος με λίγα σπασμένα δόντια και ράμματα στο χείλος, ενώ όλοι περιμένουν να δουν πώς θα την πληρώσουν και τα υπόλοιπα «θύματα» που αγωνίζονται στην περιοχή.

Οι ευθείες βολές όμως από τα όπλα που ρίχνουν τα χημικά δεν είναι κάτι καινούργιο για τους κατοίκους, καθώς αυτό που τους εξοργίζει πλέον περισσότερο είναι ότι τα ΜΑΤ τους απειλούν πως θα πάθουν ό,τι έπαθε και ο 16χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπου-λος… Τέτοιου είδους προβοκάτσιες μπορεί να συμβάλουν στο να εκτραχυνθεί πλήρως το κλίμα και αυτό πρέπει να το εξετάσει σοβαρά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:51