search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Μιχελογιαννάκης: «Γιατί ζητάω νέο δημοψήφισμα» (Video)

09.07.2015 11:08
Μιχελογιαννάκης: Περίεργη η δήλωση Τσιρώνη για το Καστελόριζο - Media

Ο βουλευτής με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ζητά νέο δημοψήφισμα. Σήμερα εξήγησε το γιατί .

 

Χθες ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης με ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ζητούσε να γίνει νέο δημοψήφισμα. Όπως είπε ο ίδιος: «Η εντολή που πήρε ο Μιχελογιαννάκης ήταν να ψηφίσει μνημόνιο; Όχι. Η εντολή που πήρε ο Μιχελογιαννάκης με το ποσοστό του 70% στην Κρήτη υπέρ του «Όχι» είναι να ψηφίζει μνημόνιο; Όχι»

 

Και συνέχισε: «Τι είπα λοιπόν; Κάνε κοινοβουλευτική ομάδα και κεντρική επιτροπή, βάλε τους όρους που θα σου πούμε κι εμείς – γιατί κι εμείς οι δούλες έχουμε καρδούλες, δεν είναι μόνο οι πεφωτισμένοι Βαρουφάκιδες, Τσακαλώτοι, καθένας έχει την αξία του –  και βγες στον λαό Αλέξη Τσίπρα και πες “κύριοι εγώ για να μη βγει η Ελλάδα από το ευρώ μου δίνουνε τούτο, αλλιώς είναι η δραχμή, συνεδριακά, πλειοψηφικά εγώ τη δραχμή δεν την έχω στο πρόγραμμά μου μέσα, άρα ή ψηφίστε το ένα ή το άλλο”, και μάλιστα χωρίς πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήταν στο προηγούμενο δημοψήφισμα».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:57