search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»

18.11.2009 08:25
Απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» - Media

Με μια ανοιχτή επιστολή, η οποία είχε έντονο ειρωνικό ύφος, απάντησε ο Μίκης Θεοδωράκης στην επίθεση και τις απειλές που του εκτοξεύτηκε  από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη.

Με μια ανοιχτή επιστολή, η οποία είχε έντονο ειρωνικό ύφος, απάντησε ο Μίκης Θεοδωράκης στην επίθεση και τις απειλές που του εκτοξεύτηκε  από  την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Λεβέντες μου σας καμαρώνω! Είστε οι συνεχιστές του Κολοκοτρώνη, του Ανδρούτσου και του Άρη σε σύγχρονη εκδοχή. Και γι’ αυτό η τελευταία ελπίδα του προδομένου λαού μας. Με τη γενναία σας δημόσια αποκήρυξή μου, μου ανοίξατε τα μάτια. Ομολογώ, έστω και καθυστερημένα, ότι υπήρξα ένας ελεεινός και σιχαμερός προδότης-συνεργάτης της χούντας και της αντιλαϊκής δεξιάς και τώρα μετανοιωμένος αποζητώ τη δίκαιη τιμωρία μου. Το σπίτι μου βρίσκεται σε μικρή πάροδο της οδού Γαριβάλδη, στην Επιφανους 1, και καθώς είμαι ξαπλωμένος έχω απέναντί μου την πλαγιά του Φιλοπάππου, απ’ όπου σας είναι πανεύκολο να με κάψετε ζωντανό, για να με λυτρώσετε από τις τύψεις που με ζώνουν. Προς τούτο, έχω ορθάνοιχτα τα παράθυρα μου για να σας διευκολύνω με κίνδυνο να πάθω γρίπη. Όμως, ποιος λογαριάζει τέτοιες λεπτομέρειες όταν έχει να κάνει με terroristes-τιμωρούς όπως εσείς;… Je vous remercie» καταλήγει ο Μίκης Θεωδοράκης και προσθέτει ως υστερόγραφο την πρόταση «Καημένε Παπαδόπουλε, πού είσαι να καμαρώσεις τη σπορά σου…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:11