search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Μιχελάκης: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Βέμπερ κατά της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο

09.07.2015 16:28
«Νεύρα» στο ΕΛΚ εν όψει εκλογών στην Ευρώπη: «Κόψτε τη χρηματοδότηση των ευρωφοβικών κομμάτων» - Media

Απαράδεκτες χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ στη χθεσινή συνεδρίαση της Ευρωβουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Απαράδεκτες χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ στη χθεσινή συνεδρίαση της Ευρωβουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα .

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην ΕΡΤ ο κ. Μιχελάκης καταδίκασε τις ανθελληνικές δηλώσεις του κ.Βέμπερ τονίζοντας ότι είναι «απαράδεκτες».

Ο κ. Μιχελάκης είχε καταδικάσει και πριν από τέσσερις μήνες ανάλογες δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ ότι «το Grexit είναι ρεαλιστική επιλογή και ολόκληρη η ευρωζώνη έχει στραφεί κατά της Ελλάδας και ότι δεν είναι απομονωμένη η Γερμανία αλλά η Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24