19/04/2019 22:26:09

Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του

 

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή, θα μετρηθούν πολλά για την κυβέρνηση Τσίπρα.

- Η δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του να τοποθετηθούν στην πρόταση της κυβέρνησης που θα κατατεθεί αύριο στους θεσμούς.
- Η θέση τους, να λάβει υπόψιν την οικονομική και κοινωνική ασφυξία που έχει δημιουργηθεί στην χώρα,μετά τα τελεσίγραφα των δανειστών,τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων που φτάσαμε ως εδώ,αλλά και τις ευθύνες της σημερινής, κυρίως για τους χειρισμούς από τον Φεβρουάριο μέχρι τώρα.

Όμως οι βουλευτές που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία δεν πρέπει να ξεχάσουν ένα πράγμα. Οι πολίτες που τους ψήφισαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν "Όχι" στο δημοψήφισμα δεν έδωσαν εντολή να βγει η χώρα από το ευρώ και κατ´ επέκταση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει λοιπόν καίρια και καθοριστική σημασία, ό,τι ο πρωθυπουργός το επανέλαβε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία.

Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.