search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:11
MENU CLOSE

Νάταλι Πόρτμαν: «Προτιμώ να με ρωτάνε για το φόρεμα μου, παρά για τη Μέση Ανατολή» (Photos)

10.07.2015 10:45
Για δεύτερη φορά μαμά η Νάταλι Πόρτμαν (Photos) - Media

 Όταν λες «είμαι από το Ισραήλ» όλοι θέλουν να κάνουν μαζί σου μια δεκάωρη πολιτική συζήτηση. Όλοι έχουν μια πολύ ισχυρή και παθιασμένη άποψη για αυτό», είπε η ηθοποιός.

 

Η Νάταλι Πόρτμαν βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα με την ταινία που σκηνοθετεί, εμπνευσμένη από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Άμος Οζ, «A tale of love and darkness»-το οποίο είναι γραμμένο στα εβραϊκά. Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 34χρονης ηθοποιού που γεννήθηκε στο Ισραήλ. Στην ταινία υποδύεται την μητέρα του συγγραφέα.

«Είναι περίεργο να κατάγεσαι από το Ισραήλ. Όταν λες «είμαι από το Ισραήλ» όλοι θέλουν να κάνουν μαζί σου μια δεκάωρη πολιτική συζήτηση. Όλοι έχουν μια πολύ ισχυρή και παθιασμένη άποψη για αυτό», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar. «Είμαι όμως, ευγνώμων. Είχα τόσο», είπε, «πολλούς φίλους όταν είμαστε μικρότεροι που αναρωτιόντουσαν «Ποιος είμαι; Ποια είναι η ταυτότητα μου;». Εγώ δεν αμφέβαλα ποτέ για την ταυτότητα μου».

Και πρόσθεσε, χαριτολογώντας: «μου κάνουν τόσες πολλές ερωτήσεις για τη Μέση Ανατολή, και είμαι κάπως… «Μπορείτε σας παρακαλώ να με ρωτήσετε για το φόρεμα μου;» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15