search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Κατέκτησε το Wimbledon ο Νόβακ Τζόκοβιτς

12.07.2015 16:51
Τζόκοβιτς για κορωνοϊό: «Η κρίτικη που δέχτηκα είναι σαν κυνήγι μαγισσών» - Media

Πέρσι στα πέντε σετ, φέτος στα τέσσερα!

 

Πέρσι στα πέντε σετ, φέτος στα τέσσερα!

Ο ατσάλινος Νόβακ Τζόκοβιτς είχε πιο γεμάτο το… ρεζερβουάρ και έφτασε στην κατάκτηση του Wimbledon με το υπέρ του 3-1 (7-6, 6-7, 6-4, 6-3) κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ. Έτσι, ο μεγάλος Νόλε έκανε το back to back στο λονδρέζικο major, το οποίο σηκώνει για τρίτη φορά στην καριέρα του και συνολικά έφτασε τους 9 τίτλους σε επίπεδο grand slam.

Απ’ την άλλη, ο σπουδαίος Ελβετός φεύγει για τρίτη χρονιά άπραγος απ’ το αγαπημένο του τουρνουά, παραμένοντας στους 18 «μεγάλους» τίτλους, λίγες μέρες προτού συμπληρώσει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Τα δύο πρώτα σετ ήταν κυριολεκτικά συγκλονιστικά, ωστόσο στη συνέχεια η κούραση που κατέβαλε τον King Roger και οι ασύλληπτες δυνάμεις της… σέρβικης μηχανής, καθόρισαν το αποτέλεσμα, με το νούμερο ένα στον κόσμο να φτάνει δίκαια στην κούπα, μετά από σχεδόν 3 ώρες παιχνιδιού.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58