search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Ομηρία στη Γαλλία: 18 άνθρωποι απελευθερώθηκαν από την αστυνομία- 3 ληστές οι δράστες

13.07.2015 09:27
Ομηρία στη Γαλλία: 18 άνθρωποι απελευθερώθηκαν από την αστυνομία- 3 ληστές οι δράστες - Media

Τρεις ένοπλους ληστές αναζητά η αστυνομία στο Παρίσι.

 

Τρεις ένοπλους ληστές αναζητά η αστυνομία στο Παρίσι. Δεκαοκτώ άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν σήμερα το πρωί στο εσωτερικό ενός εμπορικού κέντρου στα βόρεια περίχωρα του Παρισιού, στο οποίο έγινε απόπειρα ένοπλης ληστείας από τρεις κακοποιούς, απομακρύνθηκαν από τις επίλεκτες μονάδες της αστυνομίας, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αστυνομικές πηγές.

“Δεκαοκτώ άνθρωποι απομακρύνθηκαν γύρω στις 10:30 (11:30 ώρα Ελλάδας), ένας από αυτούς αισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί”, δήλωσε αστυνομική πηγή, προσθέτοντας πως “οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών”.

Νωρίτερα, οι ένοπλοι οχυρώθηκαν σήμερα σε ένα κατάστημα σε εμπορικό κέντρο της Βιλνέβ-λα-Γκαρέν, στα περίχωρα του Παρισιού, και “περίπου δέκα άνθρωποι βρίσκονταν στο εσωτερικό”, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αστυνομικές πηγές.

“Γύρω στις 06:30 τοπική ώρα (07:30 ώρα Ελλάδας) οι τρεις ένοπλοι κακοποιοί εισήλθαν στο κατάστημα Primark (ιρλανδική επιχείρηση πώλησης ενδυμάτων) γι΄αυτό που σκεπτόμαστε πως ήταν η αρχή μίας απόπειρας ένοπλης ληστείας”, εξήγησε μία αστυνομική πηγή. Αστυνομικοί της επίλεκτης μονάδας Raid έχουν σταλεί επί τόπου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, μία υπάλληλος “‘έστειλε γύρω στις 07:00 (8:00 ώρα Ελλάδας) ένα μήνυμα στον φίλο της λέγοντάς του ότι συνελήφθησαν όμηροι από δύο ένοπλους άνδρες” , δήλωσε μία άλλη αστυνομική πηγή.

Οι δυνάμεις της τάξης απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο Qwartz στην πόλη αυτή που βρίσκεται στα βόρεια περίχωρα του Παρισιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28