search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:13
MENU CLOSE

Ποια είναι η πανέμορφη γιατρός που πετάει μαζί με τον πρίγκιπα William στα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ Αγγλίας; (Photo & Video)

14.07.2015 09:12
Ποια είναι η πανέμορφη γιατρός που πετάει μαζί με τον πρίγκιπα William στα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ Αγγλίας; (Photo & Video) - Media

Ακόμη και οι γαλαζοαίματοι εργάζονται. ποια είναι η πανέμορφη γιατρός που συνοδεύει τον πρίγκιπα και είναι φτυστή η Κέιτ;

 

Ακόμη και οι γαλαζοαίματοι εργάζονται. ποια είναι η πανέμορφη γιατρός που συνοδεύει τον πρίγκιπα και είναι φτυστή η Κέιτ; Ο πρίγκιπας William, έπιασε δουλειά σαν πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης. Κάτι σαν το δικό μας ΕΚΑΒ. Στο πλήρωμα του η γιατρός που τον συνοδεύει, είναι φτυστή η γυναίκα του Κέιτ.

Ο captain William , απογειώθηκε στις 09.20 ώρα Αγγλίας, και μετέβη σε μια επείγουσα κλήση αεροδιακομιδής. Το περιστατικό, όταν προσγειώθηκε το ελικόπτερο, δεν κρίθηκε σοβαρό και σύντομα το πλήρωμα επέστρεψε στη βάση του στο ελικοδρόμιο του Κέιμπριτζ.

Η γιατρός που πλέον θα συνοδεύει τον γαλαζοαίματο πιλότο σε κάθε του αποστολή είναι η 33χρονη Gemma Mullen. Είναι λεπτή, είναι καστανομάλλα και στο πρόσωπο ομοιάζει εκπληκτικά με την Κέιτ Μίντλεντον, τη πριγκιπική σύζυγο.

Πάντως μη νομίζετε ότι ο πρίγκιπας, θα πληρώνεται από αυτό που κάνει. Έχει δωρίσει το μισθό του σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Το ωράριο του θα είναι ως εξής: θα εργάζεται 4 ημέρες την εβδομάδα, θα κάνει 10ωρη βάρδια και μετά θα παίρνει 4 μέρες ρεπό.

Ο πρίγκιπας, είναι πιλότος της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF)  και έχει υπηρετήσει και σε συνθήκες πολέμου σε ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:13