search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ινδία: 27 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν σε θρησκευτική τελετή (Photos)

14.07.2015 09:16
Ινδία- κορωνοϊός: Η χώρα ενέκρινε δύο εμβόλια, μεταξύ των οποίων αυτό της AstraZeneca - Media

Ποδοπάτημα στις όχθες ιερού ποταμού κατά τη διάρκεια ινδουιστικής θρησκευτικής εκδήλωσης προκάλεσε τον θάνατο 27 ανθρώπων στη νότια Ινδία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

 

Ποδοπάτημα στις όχθες ιερού ποταμού κατά τη διάρκεια ινδουιστικής θρησκευτικής εκδήλωσης προκάλεσε τον θάνατο 27 ανθρώπων στη νότια Ινδία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ομαδικού θρησκευτικού λουτρού στον ποταμό Γκονταβάρι με τη συμμετοχή χιλιάδων πιστών. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Αντρα Πραντές, το ποδοπάτημα σημειώθηκε όταν μία ομάδα πιστών έβγαινε από τα νερά του ποταμού την ώρα που η επόμενη ομάδα προσπαθούσε να εισέλθει.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για τις ανθρώπινες απώλειες στο Ρατζαχμούντρι και τα συλλυπητήριά του προς τους συγγενείς των θυμάτων με μήνυμά του στο Twitter.

Στην Ινδία αυτήν την εποχή αρχίζουν τα ινδουιστικά προσκυνήματα στα οποία συμμετέχουν τεράστια πλήθη. Είκοσι χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός μέχρι την περίοδο που ξεκινά από το τέλος του Αυγούστου και εκτείνεται στα μέσα του Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται η μετακίνηση δέκα εκατομμυρίων πιστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14