search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Καπίνο – Ποιου τη θέση θα πάρει στο λιμάνι;

15.07.2015 10:15
Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Καπίνο - Ποιου τη θέση θα πάρει στο λιμάνι; - Media

Τα τυπικά μένουν ουσιαστικά για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο ο Ολυμπιακός. 

 

Τα τυπικά μένουν ουσιαστικά για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο ο Ολυμπιακός. Ο 21χρονος τερματοφύλακας είναι ήδη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει από χθες με τη Μάιντς, όπου ανήκει, για αγορά και αυτό που απέμενε ήταν να πει το «ναι» και ο παίκτης. Αυτό συνέβη και πλέον ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι ένα βήμα από το να πιάσει… λιμάνι.

Αξίζει να τονιστεί ότι η απόκτηση του Καπίνο δεν συνδυάζεται με ενδεχόμενη πώληση του Ρομπέρτο, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Λόρια, ο οποίος αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς αναμένεται να συνεχίσει στην Τράνζοσπορ.

 

Πηγή: sport-fm,gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:54