search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Η καυτή Μεξικανή, με τα κόκκινα, που προκάλεσε απανωτά «εγκεφαλικά» στον Ολάντ (Photos)

16.07.2015 06:17
Η καυτή Μεξικανή, με τα κόκκινα, που προκάλεσε απανωτά «εγκεφαλικά» στον Ολάντ (Photos) - Media

Είναι η πρώτη κυρία του Μεξικό, σύζυγος του Μεξικανού προέδρου που επισκέφτηκε τη Γαλλία. 

 

Είναι η πρώτη κυρία του Μεξικό, σύζυγος του Μεξικανού προέδρου που επισκέφτηκε τη Γαλλία. Το όνομα της είναι Αντζέλικα Ριβέρα Ουρτάδο. Πριν παντρευτεί τον πρόεδρο του Μεξικό Νιέτο, ήταν διάσημη ηθοποιός στη χώρα της και από τα πρώτα ονόματα στις λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες.

Το ζευγάρι προσγειώθηκε στο Παρίσι, επίσημα προσκεκλημένο της Γαλλικής κυβέρνησης για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, μιας εντυπωσιακής τελετής που διοργάνωσε η γαλλική κυβέρνηση.

Στο αεροδρόμιο τους περίμενε ως έπρεπε από το πρωτόκολλο ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ. Οι πόρτες του αεροπλάνου άνοιξαν, ο πρόεδρος του Μεξικό εμφανίσθηκε στις σκάλες και πίσω του η Ριβέρα. Ψηλή, ξανθιά, φορούσε ένα στενό κατακόκκινο φόρεμα με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι καμπύλες του κορμιού της που διαγράφονταν έντονα, κόλασαν τον Γάλλο πρόεδρο. Η Ριβέρα κατέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου και περπάτησε προς τον Ολάντ για να τον χαιρετήσει. Κάθε της λίκνισμα, ήταν και μια μαχαιριά στην καρδιά του Ολάντ. Δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Και όταν το προεδρικό ζευγάρι έφτασε στον πρόεδρο και άρχισαν οι καθιερωμένοι ασπασμοί, λίγο έλειψε να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο. Ο Φρανσουά, χαιρέτησε τυπικά τον πρόεδρο του Μεξικό και ύστερα στράφηκε στη σύζυγο του. Την πήρε αγκαλιά και άρχισε να την ασπάζεται. Τυπικά μεν, με πάθος δε. Μάλιστα είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία, στην οποία ο Ολάντ αγκαλιάζει το Νιέτο και με τα μάτια «τρώει» από πάνω μέχρι κάτω, τη σύζυγο του.

Και πάλι φιλί και πάλι αγκαλιά και ο δυστυχής πρόεδρος του Μεξικό να έχει μείνει άφωνος. Να κτυπάει διακριτικά τον Ολάντ στον ώμο για να σταματήσει, να περνάει το χέρι του γύρω από τη μέση της συζύγου του για να την αποτραβήξει διακριτικά. Τίποτε. Ο Γάλλος πρόεδρος βρισκόταν σε κατάσταση οίστρου με την γυναίκα που έβλεπε.

Η Πρώτη κυρία του Μεξικό πριν παντρευτεί τον πρόεδρο Νιέτο, ήταν πρωταγωνίστρια σε λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες. Ήταν παντρεμένη επί 14 χρόνια με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο, αλλά το 2007 πήρε διαζύγιο. Εκείνη τη χρονιά ο πρόεδρος Νιέτο έχασε την πρώτη του σύζυγο. Αντζέλικα και Νιέτο γνωρίστηκαν 3 χρόνια αργότερα στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ για την πολιτεία του Μεξικού, της οποίας ήταν τότε κυβερνήτης, ο νυν πρόεδρος. Παντρεύτηκαν το 2010, σε μια λαμπρή τελετή στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Τολούκα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:58