search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Μπορεί μια γυναίκα την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο να φτάσει σε οργασμό και να συνεχίζει να διαβάζει ατάραχη; (Video)

16.07.2015 10:08
Μπορεί μια γυναίκα την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο να φτάσει σε οργασμό και να συνεχίζει να διαβάζει ατάραχη; (Video) - Media

Τα πείραμα έχει ως εξής: 10 γυναίκες, διαβάζουν λογοτεχνία, την ίδια στιγμή φτάνουν σε οργασμό και πρέπει να παραμένουν ατάραχες. 

 

Τα πείραμα έχει ως εξής: 10 γυναίκες, διαβάζουν λογοτεχνία και την ίδια στιγμή φτάνουν σε οργασμό και πρέπει να παραμένουν ατάραχες. Ονομάζεται Hysterical Literature, σε μια ελεύθερη μετάφραση, «υστερική λογοτεχνία». Οι γυναίκες καλούνται να διαβάσουν ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο. Κάτω από το τραπέζι όμως υπάρχουν διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα τα οποία τις αγγίζουν στην ευαίσθητη περιοχή και τους προκαλούν οργασμό.

Όλα αυτά καταγράφονται από μια κάμερα που βρίσκεται μπροστά από το τραπέζι που διαβάζουν οι γυναίκες. Εκείνες πρέπει να παραμείνουν ατάραχες, και ενώ βρίσκονται στην κορύφωση να συνεχίζουν να διαβάζουν. Όλο αυτό το πείραμα στηρίχθηκε στην ιδέα της Clayton Cubitt, μιας γνωστής φωτογράφου και παραγωγού από τη Νέα Υόρκη.

Η ίδια λέει: «Η σκέψη μου γεννήθηκε για να εξερευνήσουμε τη σχέση της γυναικείας σεξουαλικότητας με τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία. Είναι δισυπόστατο, όλο αυτό που γίνεται. Δεν έχει να κάνει μόνο με το κορμί, αλλά και με το πνεύμα. Εξετάζουμε τη μάχη ανάμεσα στο μυαλό (λογοτεχνικό βιβλίο) και το σώμα (οργασμός). Επίσης εξετάζουμε και την έννοια της ντροπής.»

Οι γυναίκες διαβάζουν Σέξπιρ, Τιμ Ρόμπινς, Walt Whitman, Bret Easton Ellis και άλλους. Το εγχείρημα κεξίνησε τον Αύγουστο του 2012 και μέχρι στιγμής το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 45.000.000 άνθρωποι από 200 χώρες, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντίστοιχο πείραμα έχει γίνει και με άνδρες. 

Hysterical Literature: Sandy Relief from Clayton Cubitt on Vimeo.

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:11