search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:29
MENU CLOSE

Το πρόγραμμα της εβδομάδας 16-22 Ιουλίου στον OTE TV

16.07.2015 12:33
Το πρόγραμμα της εβδομάδας 16-22 Ιουλίου στον OTE TV - Media

Η συνάντηση του New Horizons με τον Πλούτωνα στον OTE TV

Η συνάντηση του New Horizons με τον Πλούτωνα στον OTE TV

16 Ιουλίου 2015

Την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους New Horizons στον Πλούτωνα, τον μυστηριώδη «πλανήτη νάνο», καταγράφει το θεαματικό αφιέρωμα του National Geographic Channel, Plouto Encounters, στον ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Το New Horizons, μετά από ένα ταξίδι εννέα ετών, κατάφερε να φτάσει στον Πλούτωνα και να στείλει τις πρώτες κοντινές υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από την επιφάνεια του πλανήτη.    

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, πρεμιέρα κάνουν αυτή την εβδομάδα σε πρώτη προβολή, το blockbuster Ηρακλής με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Χερτ και Τζόζεφ Φάινς, η νέα κωμωδία του Τζέισον Μπέιτμαν Κακές Λέξεις και το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ I Am Ali με σπάνιες ηχογραφήσεις του ίδιου του Μοχάμεντ Άλι, ενώ αγαπημένες ταινίες σαν το all-time-classic Ψυχώ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, το Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι και το Αποστολή στην Μπριζ θα μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE CINEMA.

Στα αθλητικά, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα το τουρνουά Barclays Asia Trophy 2015 που θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλη ευκρίνεια στο OTE SPORT 1HD, αλλά και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες βόλεϊ παγκοσμίως για το FIVB World League.

Το τουρνουά Barclays Asia Trophy 2015 και οι καλύτερες εθνικές ομάδες βόλεϊ παίζουν αυτή την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια του ΟTE TV.

Για το Barclays Asia Trophy 2015, το Σάββατο 18 Ιουλίου, Έβερτον και Άρσεναλ αναμετρούνται για τον τίτλο του νικητή του τουρνουά (15.30, OTE SPORT 1HD), ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα Στόουκ και Επίλεκτοι Σιγκαπούρης θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης (13.00, OTE SPORT 1HD).

Επίσης, η δράση στο FIVB World League κορυφώνεται με συναρπαστικά παιχνίδια βόλεϊ να συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα και να προσφέρουν θέαμα υψηλής ποιότητας. Την Πέμπτη 16 Ιουλίου η ομάδα της Βραζιλίας συναντά εκείνη των ΗΠΑ (20.05, ΟTE SPORT 4HD), ενώ πολύ σημαντικές αναμετρήσεις θα προβληθούν στον ΟΤΕ TV την Παρασκευή 17 Ιουλίου, όπως ΗΠΑ-Γαλλία (20.05, OTE SPORT 4HD) και Σερβία-Πολωνία (22.05, OTE SPORT 4HD).

Νέες κωμωδίες, δράση σε πρώτη προβολή, ντοκιμαντέρ, αγαπημένα φιλμ αλλά και ένα αφιέρωμα στον κορυφαίο Άλφρεντ Χίτσκοκ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV οι τηλεθεατές. 

Πρεμιέρα σε πρώτη τηλεοτπική προβολή κάνει την Κυριακή 19 Ιουλίου (21.00) η περιπέτεια φαντασίας Ηρακλής με  τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζον Χερτ και Τζόζεφ Φάινς, ενώ την Πέμπτη 16 Ιουλίου, ο Τζέισον Μπέιτμαν (Arrested Development, Αφεντικά για Σκότωμα) σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κωμωδία Κακές Λέξεις, για έναν σαραντάρη που παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ορθογραφίας, σε Α’ προβολή, στο OTE CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι θα προβληθούν, επίσης σε πρώτη προβολή, το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ I Am Ali με σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο με ηχητικά ντοκουμέντα του ίδιου του Άλι και συνεντεύξεις από τον οικογενειακό του κύκλο (Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21.00), αλλά και το Καμένη Γη (Battlefield) από την κατασκοπική τριλογία Johnny Worricker Spy, με τον Ρέιφ Φάινς, την Φελίσιτι Τζόουνς και την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Δευτέρα 20 Ιουλίου, 21.00).

Βραβευμένες ταινίες και αγαπημένα φιλμ σπουδαίων σκηνοθετών περιλαμβάνει το πρόγραμμα του OTE CINEMA 2, με το εμβληματικό Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι των αδελφών Κοέν με τον -the dude- Τζεφ Μπρίτζες (Πέμπτη 16 Ιουλίου, 22.00), το αστυνομικό δράμα Cop Land με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Χάρβεϊ Καϊτέλ (Σάββατο 18 Ιουλίου, 22.00), και την cult μαύρη κωμωδία Αποστολή στην Μπριζ με τον Κόλιν Φάρελ (Κυριακή 19 Ιουλίου, 22.00) να ξεχωρίζουν. Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα στον σπουδαίο Άλφρεντ Χίτσκοκ, με το θρυλικό Ψυχώ και το βασισμένο σε νουβέλα του Τζόζεφ Κόνραντ Sabotage, την Τρίτη 21 Ιουλίου (22.00 & 00.00).

Επίσης, με νέα επεισόδια σε πρώτη προβολή συνεχίζονται στο OTE CINEMA 1HD οι σειρές Fleming και Odyssey την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα. 

Με σκηνικό την πόλη της Μασαχουσέτης του 17ου αιώνα, η νέα σειρά του FOX Life Salem (Σάββατο 18 Ιουλίου, 23.30) εξερευνά τις περιβόητες δίκες μαγισσών που στιγμάτισαν την πόλη εκείνη την εποχή και αποκαλύπτει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή αυτή περίοδο στην ιστορία της Αμερικής. Τη σειρά υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ παραγωγοί Brannon Braga (24, Star Trek: The Next Generation) και Adam Simon.

Το National Geographic Channel, σε συνεργασία με κορυφαίους επιστημονικούς οργανισμούς, όπως το Johns Hopkins Applied Physics Laboratory και η NASA, παρουσιάζει την ιστορική αποστολή του διαστημικού σκάφους New Horizons, καθώς αυτό επισκέπτεται την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, με στόχο τη λήψη των πρώτων φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση από τον πλανήτη Πλούτωνα (Pluto Encounters, Σάββατο 18 Ιουλίου, 18.00).

Ο Andrew Zimmern ταξιδεύει στους πιο νόστιμους προορισμούς του κόσμου, μέσα από τη νέα σειρά του Travel Channel HD Bizzare Foods: Delicious Destinations (Σάββατο 18 Ιουλίου, 18.00). Tο ταξίδι του ξεκινά από την Αθήνα, όπου ο Andrew δοκιμάζει τα πιο κλασικά και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, ενώ επόμενοι σταθμοί του είναι η Φλωρεντία, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Επίσης, με νέα επεισόδια επιστρέφει από την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 23.00, η δημοφιλής σειρά του HISTORY HD, American Pickers, όπου οι Mike Wolfe and Frank Fritz ανακαλύπτουν παλιά αντικείμενα στις αποθήκες, τα γκαράζ και τις αυλές σπιτιών σε ολόκληρη την Αμερική και αναλαμβάνουν να τα αναπαλαιώσουν αναδεικνύοντας την παλιά τους αίγλη.

Καλεσμένη της Guiliana Rancic την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 22.00, στο νέο επεισόδιο της σειράς Beyond Candid with Guiliana, στο E! HD, θα είναι η Μισέλ Νάιτ, μία από τις τρεις γυναίκες που κρατούνταν για περίπου μία δεκαετία όμηροι στο Κλίβελαντ του Οχάιο, από τον απαγωγέα τους, Άριελ Κάστρο.

Τη νέα σειρά φαντασίας κινουμένων σχεδίων Rocket Monkeys θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι από την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 14.50 στο Disney XD, ενώ με νέα επεισόδια επιστρέφει η παιδική σειρά Doc’s Health Check στο Disney Junior, την ίδια μέρα στις 08.05. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28