search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με πολλούς αποδέκτες : «Είναι η στιγμή να πει ”Οχι” ο λαός»

17.07.2015 05:50
Αποστολία Ζώη: Συγκλονίζει με όσα γράφει για τον θάνατο του πατέρα της - Media

Ήταν προσκεκλημένη σε συνέδριο και χειροκροτήθηκε από το κοινό. 

Στο παγκόσμιο συνέδριο με τίτλο  «Η Δημοκρατία Αναστάται», θα έδιναν το παρών και οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Αριστείδης Μπαλτάς, Τάσος Κουράκης, και ο Κώστας Λαπαβίτσας. Τελικά παρευρέθηκε, η Πρόεδρος της Βουλής, και ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.  

Ήταν προσκεκλημένη σε συνέδριο και χειροκροτήθηκε από το κοινό. Το συνέδριο διοργάνωσε το τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όταν εμφανίσθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα, οι ξένοι κυρίως, σύνεδροι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. «Είχαμε πολύ δύσκολη ημέρα εχθές στη Βουλή, είναι μια από τις μέρες που πραγματικά δυσκολεύεσαι να ανασάνεις καθώς η κυβέρνηση έφερε ένα νομοσχέδιο από τους εταίρους που την υποχρέωσαν με πολλές πιέσεις, ενάντια στο λαό, στη Βουλή και τη δημοκρατική διαδικασία.

Τέτοιες στιγμές, ο λαός ανά τους αιώνες, ήταν πάντα αυτός που αποφάσιζε! Είναι η στιγμή να πει ”Οχι”», είπε στην ομιλία της.

Και συνέχισε: «Είναι μια ελπιδοφόρα μέρα, υπάρχει πάρα πολύς αγώνας, η θερμή σας υποδοχή υποδεικνύει ότι υπάρχει πολύ ελπίδα, πολλή δυναμική και δύναμη στο λαό που δεν εγκαταλείπει το δικαίωμα στην δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48