search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:12
MENU CLOSE

«Μην πεθάνεις μπαμπά, σε παρακαλώ κόψε το ποτό και το κάπνισμα» η σπαρακτική ικεσία ενός 4χρονου (Video)

17.07.2015 09:16
«Μην πεθάνεις μπαμπά, σε παρακαλώ κόψε το ποτό και το κάπνισμα» η σπαρακτική ικεσία ενός 4χρονου (Video) - Media

Ένα παιδάκι με δάκρυα στα μάτια ικετεύει τον πατέρα του να κόψει το κάπνισμα για να μην πεθάνει. 

 

Ένα παιδάκι με δάκρυα στα μάτια ικετεύει τον πατέρα του να κόψει το κάπνισμα για να μην πεθάνει. Ο πατέρας βλέπει το παιδί του να κλαίει και το ρωτάει τι έχει. Ο μικρούλης ξεσπά. Φοβάται ότι ο μπαμπάς του μπορεί να πεθάνει από το κάπνισμα. Δακρύζει και με σπασμένη φωνή του λέει: «Σε παρακαλώ μπαμπά, κόψε το ποτό και το κάπνισμα, μη μου πεθάνεις».

Το βίντεο ανέβηκε στο facebook και σε ελάχιστα λεπτά το είδαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι. Ο μικρούλης δεν σταματάει να κλαίει και να εκλιπαρεί τον πατέρα του να μην πίνει και να μην καπνίζει.

Φαίνεται ότι η παιδική ανιδιοτελής αγάπη, άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή του πατέρα, ο οποίος συναισθηματικά φορτισμένος και εκείνος, παραδέχεται πως θα κόψει τις δυο αυτές συνήθειες. Ο πατέρας δεν αντέχει κλαίει και εκείνος και παίρνει το παιδί του μια μεγάλη αγκαλιά. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:12