search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Θεοδωράκης στη RAI: «Γενναία η στροφή του Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες» (Video)

17.07.2015 10:06
Θεοδωράκης στη RAI: «Γενναία η στροφή του Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες» (Video) - Media

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, είπε επίσης ότι ο Τσίπρας είναι  υπεύθυνος για το χάος των τελευταίων μηνών.

 

 

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για το χάος των έξι τελευταίων μηνών, αλλά ταυτόχρονα είναι ο άνθρωπος που έκανε μία γενναία στροφή τις τελευταίες δέκα ημέρες», τόνισε σε συνέντευξή του στο ιταλικό κρατικό κανάλι RAI και τη δημοσιογράφο Ελιζαμπέτα Καζαλότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ εξέφρασε την ελπίδα «να επιμείνει ο Πρωθυπουργός σ’ αυτή τη στροφή, αλλά να το κάνει με την καρδιά του, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε αποτελέσματα». 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι «το συμφέρον της χώρας ήταν αυτή τη στιγμή να κάνει μία συμφωνία» και πρόσθεσε: «είναι καλό που έγινε αυτή η συμφωνία έστω και τώρα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι της ‘’δραχμοσυμμορίας’’ θα λουφάξουν». Εκτίμησε μάλιστα πως η συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με την Ευρώπη για ένα νέο μνημόνιο ήταν η στιγμή του τέλους των ψευδαισθήσεων ότι μια χώρα μπορεί μόνη της, ότι μια χώρα μπορεί να προχωρήσει αν δεν λύσει τα προβλήματα της.

Ξεκαθάρισε παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά με τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει το Ποτάμι στις προσεχείς πολιτικές εξελίξεις πως «δεν θα μετέχουμε στην κυβέρνηση, αλλά δεν θα είμαστε μία αντιπολίτευση που θα πετάει πέτρες». «Θα είμαστε μία αντιπολίτευση εποικοδομητική» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τέλος, κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο, πως το Ποτάμι είναι έτοιμο πρόσθεσε όμως ότι: «καλύτερο θα ήταν να μην πάμε σε εκλογές. Να λύσουμε πρώτα τα μεγάλα προβλήματα και να πάμε σε εκλογές όταν πια θα έχει περάσει ο κίνδυνος για την Ελλάδα και την παραμονή της στο ευρώ».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12