search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48
MENU CLOSE

Σάκος του μποξ έχουν γίνει στη Γερμανική Βουλή , Μέρκελ και Σόιμπλε- σφοδρή επίθεση και από τους Πράσινους

17.07.2015 10:19
Σάκος του μποξ έχουν γίνει στη Γερμανική Βουλή , Μέρκελ και Σόιμπλε- σφοδρή επίθεση και από τους Πράσινους - Media

Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ (Πρασινοι) προς Σόιμπλε: «καταστρέφετε την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη»

 

Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ (Πρασινοι) προς Σόιμπλε: «καταστρέφετε την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη». «Το ΔΝΤ έχει δίκιο. Η Ελλάδα χρειάζεται μια ελάφρυνση του χρέους της», δήλωσε η επικεφαλής της Κ.Ο. των Πρασίνων Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και υπενθύμισε ότι και η ίδια η Γερμανία έλαβε κατά το παρελθόν μείωση του χρέους της.

Απευθυνόμενη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε η κυρία Γκέρινγκ-Έκαρτ δήλωσε ότι το γεγονός ότι επιμένει πως έχει δίκιο σε ό,τι αφορά το Grexit, καταστρέφει την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη, ενώ κατηγόρησε τον Αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για τους δικούς του χειρισμούς το τελευταίο διάστημα.

«Κάθε πράσινη ψήφος σήμερα είναι μια ψήφος για ένα τρίτο, ένα πραγματικό πακέτο βοήθειας. Κάθε πράσινη ψήφος είναι εναντίον ενός Grexit και της απειλής ενός Grexit. Κάθε πράσινη ψήφος είναι απόρριψη του τρόπου διαπραγμάτευσής σας», τόνισε η επικεφαλής της Κ.Ο. των Πρασίνων απευθυνόμενη στην γερμανική κυβέρνηση και ανέφερε ότι το τρίτο πακέτο βοήθειας είναι απαραίτητο λόγω της κοινωνικής κατάστασης στην Ελλάδα, ενώ επισήμανε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες, όπως φάνηκε στην προχθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή των Ελλήνων, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε έναν δύσκολο δρόμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:47