search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Στην Λακωνία με εντολή Τσίπρα ο Χρήστος Σπίρτζης

17.07.2015 20:23
Σπίρτζης: Να ξεπεράσουμε λογικές «ιδιοκτητών» και «φιλοξενουμένων» στον ΣΥΡΙΖΑ - Media

Με εντολή του Πρωθυπουργού μετέβη στο νομό Λακωνίας ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, όπου υπάρχουν σε εξέλιξη τα μέτωπα της πυρκαγιάς.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ έφθασε στη Νεάπολη και περιόδευσε στην ευρύτερη περιοχή όπου εκτείνονται τα πύρινα μέτωπα, συντονίζοντας τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από κυβερνητικής πλευράς για την αντιμετώπιση της μεγάλη πυρκαγιάς.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σπίρτζης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «προέχει η συνδρομή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών με πρώτη την Πυροσβεστική ώστε να προστατευθούν οι πολίτες. Σε αυτόν τον τομέα ο συντονισμός που υπήρξε από την πρώτη στιγμή ήταν καθοριστικός, παρά το μέγεθος και την ένταση της πυρκαγιάς».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ ανέφερε επίσης ότι εκκενώθηκαν εγκαίρως τα χωριά, το γηροκομείο, οι κατασκηνώσεις, το Κέντρο Υγείας και διασώθηκαν οι πολίτες. Εξήγησε ακόμη, ότι «Αυτή τη στιγμή δίνουμε μάχη για την αποκατάσταση κρίσιμων εγκαταστάσεων, όπως το δίκτυο της ΔΕΗ, ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση».

Τέλος, πρόσθεσε, ότι «έχει κοπάσει το μέτωπο, αλλά απαιτείται εγρήγορση και επαγρύπνηση, γιατί η ένταση των ανέμων είναι μεγάλη και θα συνεχισθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45