search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Νέο τιτίβισμα Βαρουφάκη κατά των ΜΜΕ: «Ο Γκαίμπελς ζει»

20.07.2015 06:04
Νέο τιτίβισμα Βαρουφάκη κατά των ΜΜΕ: «Ο Γκαίμπελς ζει» - Media

Νέα ανάρτηση στο twitter, του πρώην υπουργού Οικονομικών, κάνει λόγο για μαύρη προπαγάνδα και για Γκαίμπελς. 

 

Νέα ανάρτηση στο twitter, του πρώην υπουργού Οικονομικών, κάνει λόγο για μαύρη προπαγάνδα και για Γκαίμπελς. Ο Γιάνης Βαρουφάκης εγκαλεί για άλλη μια φορά τα μέσα ενημέρωσης και τα κατηγορεί για μαύρη προπαγάνδα. Συγκεκριμένα στο τιτίβισμα του στο twitter, αυτή τη φορά κατακεραυνώνει την εφημερίδα Ημερησία.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγραψε στον λογαριασμό του: «Ο μόνος τρόπος να ξεσκεπαστεί η μαύρη προπαγάνδα των ημερών, είναι, επιμένω, μέσω της διάδοσης της. Ο Γκαίμπελς ζεί.»

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρεται σε κείμενο της εφημερίδας Ημερησία, με τίτλο: OΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ PLAN B, Tο μυστικό σχέδιο για τη δραχμή – Το ραντεβού στο Κολωνάκι, ο καβγάς στο Μαξίμου» το οποίο αναλύει το χρονικό της πολιτικής που εφάρμοσε, ή που είχε σκοπό να εφαρμόσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49