search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14
MENU CLOSE

Γιατί η Ντέμυ Μουρ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ; Τι βρήκε να επιπλέει στην πισίνα της;

20.07.2015 08:53
Γιατί η Ντέμυ Μουρ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ; Τι βρήκε να επιπλέει στην πισίνα της; - Media

Ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της, εν αγνοία της έχει φέρει την ηθοποιό σε κατάσταση σοκ και υστερίας

 

Ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της, εν αγνοία της έχει φέρει την ηθοποιό σε κατάσταση σοκ και υστερίας. Την Κυριακή το πρωί, η ηθοποιός ξύπνησε, πήρε το πρωινό της στην τεράστια έπαυλη της, άνοιξε το παράθυρο του υπνοδωματίου της, τεντώθηκε γεμάτη ευτυχία και ενέργεια και αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα της.

Όταν πλησίασε, είδε κάτι που θα της μείνει χαραγμένο για πάντα. Στο νερό επέπλεε το πτώμα ενός νέου άνδρα. Η διάσημη ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Το υπηρετικό προσωπικό βγήκε στον κήπο και προσπάθησε να την συνεφέρει. Σε λίγη ώρα το σπίτι της γέμισε από αστυνομικούς και ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών, του Λος Άντζελες.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι τα πτώμα ανήκει σε έναν άνδρα 21 ετών ο οποίος βρέθηκε στην πισίνα, αφού το προηγούμενο βράδυ, και ενώ η Μουρ έλειπε σε ένα πάρτι, το προσωπικό είχε διοργανώσει στο σπίτι της πάρτι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο νεκρός είχε καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ, έφυγε από τον χώρο που το προσωπικό έκανε το πάρτι και πήγε στα προσωπικά διαμερίσματα της ηθοποιού. Εκεί έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στην προσωπική της πισίνα και πνίγηκε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14