Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ελαφρύ και θρεπτικό φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας.
Ελαφρύ και θρεπτικό φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας.
2 φιλέτα κοτόπουλου
1 ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
½ φλιτζ. λάδι
3 κ.σ. πάστα ελιάς
Κόκκους κόκκινου, μαύρου και λευκού πιπεριού
Σπάγκο μαγειρικής
Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
Ξεπλένουμε τα φιλέτα και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Με ένα μαχαιράκι τα χαράσσουμε ώστε να ανοίξουν στη μέση. Τα βάζουμε ανάμεσα σε δύο φύλλα μεμβράνης και τα χτυπάμε ελαφρά με το ειδικό σφυράκι ώστε να ανοίξουν.
Βάζουμε σε ένα μκπολ την κεφαλογραβιέρα, τη φρυγανιά, την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε για να ενωθούν. Απλώνουμε τα φιλέτα σε επιφάνεια, τα αλείφουμε με λάδι και απλώνουμε πάνω σε κάθε ένα λίγο από το μείγμα με την πάστα ελιάς.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και τα σταθεροποιούμε με το σπάγκο. Τα αλείφουμε εξωτερικά με λάδι και τα πασπαλίζουμε με τους κόκκους πιπεριού, φροντίζοντας να κολλήσουν πάνω τους και τα βάζουμε σε ταψάκι αλειμμένο με βούτυρο.
Ψήνουμε για περίπου 40-45 λεπτά. Βγάζουμε τα ρολάκια από το φούρνο, αφαιρούμε το σπάγκο και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.