search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Μητρόπουλος: «Αντικοινωνικά τα μέτρα. Η κυβέρνηση μόνη της φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να τα εφαρμόσει» (Video)

21.07.2015 08:14
Μητρόπουλος: «Αντικοινωνικά τα μέτρα. Η κυβέρνηση μόνη της φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να τα εφαρμόσει»   (Video) - Media

Προβληματισμένος είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα καταφέρει να εφαρμόσει τα νέα μνημονιακά μέτρα

 

 

Προβληματισμένος είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα καταφέρει να εφαρμόσει τα νέα μνημονιακά μέτρα. 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και καθηγητής, Αλέξης Μητρόπουλος, μίλησε τηλεφωνικά στο Mega και χαρακτήρισε τα μέτρα «απίθανης σφοδρότητας και μεγάλης αντικοινωνικότητας». Πρότεινε δε και νέο κυβερνητικό σχήμα: «Να υπάρξει ένα εθνικό διαπραγματευτικό σχέδιο με άμεση ανασύνθεση της διαπραγματευτικής ομάδας, η οποία απέτυχε στις διαπραγματεύσεις και ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με πρόσωπα ευρύτατης αποδοχής και εγνωσμένου κύρους, όχι όμως απαραίτητα με συμμετοχή των άλλων κομμάτων»

Ο κ. Μητρόπουλος αποκάλυψε ότι του ζητήθηκε να αναλάβει τη θέση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την οποία όμως δεν δέχθηκε: «Άπαξ και το συνταξιοδοτικό είναι το δεύτερο σε σπουδαιότητα ζήτημα μετά την ασφάλεια της χώρας εθνικό ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με εθνική ομάδα αντιμετώπισης και βιωσιμότητας του ασφαλιστικού. Δεν πρέπει να είναι τυχαία και αποσπασματική η αντιμετώπιση. Αυτή ήταν και η δική μου ένσταση»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:10