search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:46
MENU CLOSE

Σαρλίζ Θερόν προς Ομπάμα: «Έλα να πάμε μαζί σε στριπτιζάδικο» (Video)

21.07.2015 11:50
Σαρλίζ Θερόν: Είμαι ελεύθερη χρόνια και δεν με νοιάζει - Δεν θέλω να παντρευτώ - Media

Η πανέμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μπέρδεψε τα λόγια της όταν συνάντησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και του πρότεινε να πάνε μαζί σε στριπ κλαμπ 

 

Η πανέμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μπέρδεψε τα λόγια της όταν συνάντησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ και του πρότεινε να πάνε μαζί σε στριπ κλαμπ. Η Σαρλίζ Θερόν έδωσε συνέντευξη στον Jimmy Kimmel  και εκεί που του εξιστορούσε περιπέτειες από τη ζωή της, ξαφνικά ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για την συνάντηση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρκα Ομπάμα.

Η καλλίπυγος ηθοποιός άρχισε ξεκαρδίστηκε στα γέλια και μίλησε για τότε που συναντήθηκε μαζί του: «Ήμουν εξαιρετικά αγχωμένη. Μετά τα τυπικά με τον Πρόεδρο αρχίσαμε να μιλάμε και καθώς ήμουν αγχωμένη μπερδεύτηκα και του είπα: Έλα να πάμε μαζί σε ένα στριπ κλαμπ. Εκείνος χαμογέλασε και φυσικά αρνήθηκε ευγενικά»

Η πρώην σύζυγος του Σων Πεν μόλις συνειδητοποίησε τι είχε εκστομίσει κατάπιε τη γλώσσα της και ο πρόεδρος Ομπάμα, άρχισε να γελά δυνατά: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ επί 4 ενδομάδες. Καταλαβαίνετε τι είπα; Τι γκάφα έκανα;» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40