search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Επική πρόκριση

19.11.2009 04:30
Επική πρόκριση    - Media

Η Ελλάδα θα πάει στο Μουντιάλ! Η Εθνική ομάδα έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Ντονιέτσκ και με ένα γκολ του καταπληκτικού Δημήτρη Σαλπιγγίδη επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τη Νότιο Αφρική.

Η Ελλάδα θα πάει στο Μουντιάλ! Η Εθνική ομάδα έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Ντονιέτσκ και με ένα γκολ του καταπληκτικού Δημήτρη Σαλπιγγίδη επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τη Νότιο Αφρική. Η ελληνική ομάδα έκανε πραγματικά ηρωική προσπάθεια κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο αλλά και στους τραυματισμούς που την «χτύπησαν» μέσα στον αγώνα.

Την πρόκριση επίσης εξασφάλισαν και η Πορτογαλία που νίκησε για δεύτερη φορά την Βοσνία με 1-0, η Γαλλία που έχασε 0-1 από την Ιρλανδία στο 90λεπτο αλλά ένα γκολ του Γκαλάς στην παράταση ήταν αρκετό και η Σλοβενία που πέταξε έξω τη Ρωσία με νίκη 1-0 και χάρη στο εκτός έδρας γκολ του πρώτου ματς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09