search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Πάστορας πίεζε το ποίμνιο του να φάει ζωντανά φίδια για να αποδείξει την πίστη του (Photo)

22.07.2015 09:34
Πάστορας πίεζε το ποίμνιο του να φάει ζωντανά φίδια για να αποδείξει την πίστη του (Photo) - Media

Πάστορας ο οποίος είχε αυτοπροσδιοριστεί και σαν «προφήτης» συνελήφθη, επειδή τάιζε τους πιστούς με ζωντανά φίδια. 

 

Πάστορας ο οποίος είχε αυτοπροσδιοριστεί και σαν «προφήτης» συνελήφθη, επειδή τάιζε τους πιστούς με ζωντανά φίδια. Έπαιζε με το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Ο 24χρονος πάστορας Penuel Mnguni, ο οποίος έχει αυτοπροσδιοριστεί και σαν προφήτης, και λειτουργεί στην περιοχή  Soshanguve, της Πρετόρια, τάιζε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, τον κόσμο με ζωντανά φίδια.

Οι άνθρωποι για να αποδείξουν την πίστη τους τα έτρωγαν και στο τέλος τους έλεγε και τους έπειθε ότι τα φίδια δεν ήταν φίδια, αλλά… σοκολάτες.

Ο πάστορας στη συνέχεια αναρτούσε τις φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο facebook και έγραφε σχόλια περί της δύναμης της πίστης και ότι ακόμη και το φίδι μπορεί να γίνει σοκολάτα. Τελικά ο Penuel συνελήφθη ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του, όχι κάποιος εισαγγελέας, ή κάποια αρχή. Τη μήνυση κατέθεσε η «Εταιρία για την πρόληψη και την κακοποίηση ενάντια στα άγρια ζώα» της Νοτίου Αφρικής.

 

Μέχρι τη σύλληψη του ο πάστορας είχε ανοίξει και έναν διάλογο με τον κόσμο μέσω του facebook. Πολλοί τον επέκριναν και ζητούσαν να μάθουν τι πράγματα είναι αυτά που κάνει. «Αυτό πρέπει να σταματήσει». «Και βασανίζεις τα ζώα και κοροϊδεύεις τον κόσμο», είναι μερικά από τα μηνύματα που του έγραψαν.

Οι απαντήσεις του όμως ήταν… αποστομωτικές: «Ο Θεός μου δίνει τη δύναμη να μετατρέπω τα φίδια σε σοκολάτα», «Η δόξα ανήκει στο Θεό».

Αμέσως μετά την τελετή με τα φίδια ο πάστορας πατούσε επάνω στα σώματα των πιστών που είχαν ξαπλώσει για να διώξει από μέσα τους τον Σατανά.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Πρετόρια σε δηλώσεις του διευκρίνισε, ότι η υπόθεση ερευνάται και εάν προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία θα ασκηθούν διώξεις.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24