search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:55
MENU CLOSE

Την τελευταία στιγμή δεν κατέθεσε πρόταση μομφής η ΝΔ κατά της Ζωής!

23.07.2015 00:16
Πολιτική κίνηση εξαγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Media

Στο παραπέντε τελικά η ΝΔ δεν κατέθεσε πρόταση μομφής σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σχετικό κείμενο ήταν έτοιμο και η πρόταση είχε επιμεληθεί και συνταχθεί από τον «γαλάζιο» βουλευτή Κώστα Τασούλα με βασικό επιχείρημα ότι η πρόεδρος της Βουλής έχει ξεπεράσει τα όρια του αξιώματος που φέρει.

Στο παραπέντε τελικά η ΝΔ δεν κατέθεσε πρόταση μομφής σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σχετικό κείμενο ήταν έτοιμο και η πρόταση είχε επιμεληθεί και συνταχθεί από τον «γαλάζιο» βουλευτή Κώστα Τασούλα με βασικό επιχείρημα ότι η πρόεδρος της Βουλής έχει ξεπεράσει τα όρια του αξιώματος που φέρει.

Ωστόσο, η πρόταση μομφής δεν κατατέθηκε ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποίηθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην οποία πήραν μέρος αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την πρόταση μομφής ήταν έτοιμοι να υπογράψουν και άλλοι βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά πρόθεση υπογραφής, όπως λέγεται, είχαν εκδηλώσει και βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15