search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:46
MENU CLOSE

Γιατί η Taylor Swift, ανάβει φωτιές στην Κίνα;

23.07.2015 08:06
Νέα «βασίλισσα» η Taylor Swift: Έσπασε ρεκόρ 33 ετών - Media

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να περιοδεύσει στην Κίνα. Το κοινό της την περιμένει, οι αρχές όμως είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να περιοδεύσει στην Κίνα. Το κοινό της την περιμένει, οι αρχές όμως είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift, στην περιοδεία που θα κάνει στην Κίνα, θα τραγουδήσει κομμάτια από το νέο της άλμπουμ με τον τίτλο 1989. Είναι η χρονιά που γεννήθηκε η Swift και αποφάσισε να δώσει αυτό το όνομα στο νέου της άλμπουμ.

Όμως το 1989, στο Πεκίνο, έγιναν τα τραγικά γεγονότα της πλατείας Τιεν Αν Μεν και οι Κινεζικές αρχές θεωρούν ότι σημειολογικά αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αλλά δεν σταματούν μόνο σε αυτό. Τα αρχικά του ονόματος Taylor Swift, το Τα δηλαδή και το S, παραπέμπουν στην πλατεία Τιεν αν μεν (Tienanmen Square, Taylor Swift)

Πάντως η ίδια η Swift, δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, λέει ότι θα πάει στην Κίνα μόνο για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ καθώς και τη νέα σειρά ρούχων που σχεδιάζει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45